Jdi na obsah Jdi na menu
 


Norton

20. 2. 2012

 Norton Internet Security je nejrychlejší, nejednodušší a nejaktuálnější dostupná sada zabezpečení, která chrání před všemi typy online hrozeb. Chrání váš počítač, vaši identitu a domácí síť bez zpomalení systému. Zcela nové provedení ustavuje nový standard rychlosti a více než kdykoli dříve umožňuje bezpečné a pohodlné nakupování i provádění bankovních operací online a procházení Internetu.

Produkt se rychle instaluje a ještě rychleji spouští a jeho inteligentní obousměrná brána firewall automaticky blokuje hrozby dříve, než mohou proniknout do vašeho systému nebo jej opustit. Rozšířená brána firewall v sadě Norton Internet Security se automaticky konfiguruje tak, aby povolila připojení neškodných aplikací, ale blokovala spyware, viry, červy, crimeware a hackery a znemožnila jim zcizování citlivých informací z počítače uživatele. Výsledkem je inteligentní brána firewall, která poskytuje mnohem účinnější zabezpečení a nevyžaduje od uživatelů složité rozhodování v otázkách zabezpečení.

 

               

bx_nis2012_refl_r_en_268.png                    bx_n360v5_refl_r_en_268.png

 

Stáhnout zkušební verzi

Norton 360 poskytuje spolehlivou a špičkou ochranu vašeho počítače , aniž by byl obětován jeho výkon. Pracuje nenápadně na pozadí, blokuje viry, spyware, rootkity a jiné online hrozby. Poskytuje komplexní ochranu bez matoucích výstrah zabezpečení, které narušují práci s počítačem. Licence produktu je na tři počítače v domácnosti/kanceláři.

Chrání uživatele před krádeží citlivých údajů a phishingovými podvody. Pomocí aplikace Safeweb ověřuje důvěryhodnost webových serverů, online obchodů a blokuje falešné weby. Aplikace Identity Safe bezpečně spravuje přihlašovací informace, hesla a jiné citlivé informace, jako jsou čísla kreditních karet, při nakupování online, používání internetového bankovnictví a procházení Internetu. Aplikace Norton 360 také pomáhá vyladit počítače na špičkový výkon a chrání důležité soubory tím, že je automaticky zálohuje a umožňuje jejich obnovení kdykoli. K tomuto účelu mate k dispozici 2 GB úložného prostoru online na serveru Symantecu